Notice (8): Use of undefined constant php - assumed 'php' [APP/views/frontend/termeni_conditii.ctp, line 2]

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate ROMEXPO SA.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

- explorarea continutului

- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;

- copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;

- inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului ROMEXPO SA; inainte de a lua decizii pe baza informatiile continute in acest website suntet obligat sa luati legatura cu personalul nostru de specialitate.

- ROMEXPO SA isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul ROMEXPO SA numai in scopuri informative. ROMEXPO SA isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz. Serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru ROMEXPO SA si sunt proprietatea ei exclusiva.

- Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - ROMEXPO SA, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al ROMEXPO SA, da dreptul unilateral si neechivoc ca ROMEXPO SA sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Inapoi


Parteneri

Parteneri media